Bildningsalliansens kanslidag

04 Februari 2022 kl. 09.00–13.00

 

Bildningsalliansens kanslidag ordnas fredag 4 februari för den administrativa personalen (kanslister, kursplanerare, kurssekreterare, ekonomisekreterare o.s.v.) inom den fria bildningen. 

 

PROGRAM

9.00       Välkommen och aktuellt från Bildningsallians - Henrika Nordin, verksamhetsledare Bildningsalliansen

9.30          Välmående & Stresshantering – Corinne Grönholm, VD på Nordic Brandstep Ab
Tema: Hur kan du skapa en långsiktig vardagsbalans i en föränderlig värld? Vi går igenom hur du genom några grundpelare kan motverka långvarig stress och hitta nycklarna för att skapa dig själv förutsättningarna för att må bra i din vardag, även under pågående pandemi. Genomgående handlar allt om att skapa långsiktiga rutiner och tillvägagångssätt

10.30        Hållbar arbetsvardag - temadiskussioner i breakoutrooms

11.00        PAUS

11.30        Sociala media – Corinne Grönholm, VD på Nordic Brandstep Ab
Tema: Hur skapar vi innehåll på sociala medier som engagerar våra målgrupper? Under fortbildningen berör vi ämnen som hur ni bygger upp en strategi kring era sociala medier och skapar innehåll som fungerar år 2022 samt vilka målgrupper ni hittar på vilken kanal. Därtill även tips kring innehållsproducering i såväl text, bild som film.

13.00        Dagen avslutas

VÄLKOMMEN!

ANMÄLAN SENAST 2.2.2022 på länken: https://link.webropolsurveys.com/S/A814CB443C8334AA

Deltagaravgiften är 20€/ person.

Programmet som pdf HÄR

OM VÅR FORTBILDARE CORINNE:

Corinne Grönholm är grundare av, och VD på Nordic Brandstep AB. Som person gillar hon utmaningar och drivs av att arbeta med människor som brinner för sitt arbete eller uppdrag i livet.

Corinne är utbildad Medieanalytiker och har mångårig erfarenhet av arbete med sociala medier och kommunikation. Hon är även tidigare elitidrottare och utbildad livsstils- och kostrådgivare med specialinriktning på stresshantering och vardagsbalans.

Corinne är en erfaren och flitigt anlitad föreläsare som varje år håller i utbildningar för såväl mindre som större grupper.

Hennes expertis ligger i att på ett strategiskt arbetssätt bygga starka varumärken med helheten i fokus. Hon utbildar och stöttar sina kunder i att skapa effektiva kommunikationsstrategier som landar rätt i sin målgrupp- ofta med hjälp av sociala medier.

NORDIC BRANDSTEP AB
Nordic Brandstep är kommunikationsbyrån som skapar, utvecklar och formar. Vi arbetar främst med olika samhällspåverkande- och utvecklande aktörer och verksamheter. Vi har en bred expertis inom digital kommunikation och har stor erfarenhet av att ta fram kommunikationsstrategier, varumärken och projekt från idé till slutprodukt. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida på nordicbrandstep.comPlats
ONLINE