**INHIBERAT** TIPS OM 
TILLGÄNGLIGHET

27.04.2020 kl. 00.00 – 00.01

På grund av rådande coronasituation inhiberas detta evenemang. Inspirationsdagen arrangeras istället i höst. Mer information kommer ännu i vår.

Är det finlandssvenska kulturfältet tillgängligt för alla? Har du funderat kring hur man inkluderar flera i ett evenemang?

Under denna inspirationsdag med temat hörsel, syn och publikarbete kan du lära dig mer och bli inspirerad. Erfarenhetsberättare, sakkunniga från det sociala området och kulturfältet möts för att diskutera tillgänglighet. Inspirationsdagen riktar sig till kulturaktörer och andra intresserade.

Inspirationsdagen arrangeras Jakobstad i Campus Allegro (dagtid). 

HÄR presenteras inspriationsdagens tidsschema och innehåll.

Evenemanget är kostnadsfritt, men har ett begränsat antal platser. 

Facebook: https://www.facebook.com/events/869352623478977/
Kontakt: tillgangligt@luckan.fi eller 0407481742. 

Här kan du läsa mer om inspirationsdagen som arrangerades i Helsingfors 1.11.2019: https://barnkultur.luckan.fi/inspirationsdag/

Arrangör: Luckan i samarbete med Bildningsalliansen, Förbundet Finlands Svenska Synskadade, Kultur för alla, KulturÖsterbotten, Svenska Teatern 
och institutionen för konst och kultur i Yrkeshögskolan Novia. Evenemanget förverkligas med understöd av Stiftelsen Leo, Mary och Mary-Ann Hackman & Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne sr.



Plats
Campus Allegro, Jakobstad
Köpmansgatan 10
68600 Jakobstad